Mangler I inspiration til firmaarrangementet? Paintball!

Står I som firma og skal afholde et arrangement for jeres medarbejdere, så er der mange muligheder at vælge imellem, men det er efterhånden ved at være lidt for traditionelt at invitere medarbejderne og deres familie med i bowlingcenteret eller i Tivoli, så hvis du gerne vil prøve noget nyt, så kast et blik på muligheden for at tage arbejdspladsen med ud og spille paintball på én af de nærliggende paintballbaner. Du kan være helt sikker på, at det bliver en stor succes blandt medarbejderne, for det er noget, som ikke synderligt mange virksomheder gør og du kan være helt sikker på, at det er noget, der vil skabe medarbejderglæde hos hele arbejdsstaben – og så gør det naturligvis heller ikke noget, at der kan være mange penge at spare ved at tage dem med ud og spille paintball i stedet at give middag, Tivoli-tur og alt muligt andet.

Kan man spille paintball i hele landet?

Der er ingen steder i hele Danmark, hvor du ikke har en paintballbane i nærheden. Det er en aktivitet, der er blevet afsindigt populær, så selvfølgelig er der mulighed for at finde en paintball-bane eller -arena, der er beliggende i nærheden af arbejdspladsen, så der ikke er alt for langt for jeres medarbejdere. Der er kun meget få paintball-steder, der er beliggende helt centralt i byen, hvilket kun sker i de store byer, som eksempelvis Århus og København, hvor der er mulighed for at finde indendørs paintball-arenaer, men hvis du gerne vil kunne spille paintball udenfor, så skal I gerne lidt ud af de større byer, da det naturligvis kræver, at der er plads til at bygge en helt bane, der udelukkende er dedikeret til at spille paintball på.

Du skal dog – som sagt – ikke være bange for, at der ikke er en paintball-bane eller -arena i nærheden af jeres arbejdsplads, for de kan praktisk talt findes hele landet over. Skulle det endelig hænde, at jeres virksomhed er placeret et sted, hvor der ikke er en paintball-bane eller -arena i nærheden, så kan du være helt sikker på, at dine medarbejdere er villige til at køre lidt, for de ved allesammen godt, at der venter dem rigtig meget underholdning, når de kommer ud til paintball-banen eller -arenaen og får mulighed for at skyde løs efter deres kollegaer. Kast derfor et blik på paintball i forbindelse med jeres næste firmaarrangement – det er en sikker succes.